Meer dan de helft van de Nederlanders heeft te maken met overgewicht. Iedereen lijkt tegenwoordig een buikje te hebben. Toch is buikvet niet ongevaarlijk, want we slaan daar energie op dat er eigenlijk niet hoort te zitten. Overgewicht staat steeds vaker aan de basis van onze westerse welvaartsziekten.

Overgewicht is al decennialang voor ons de grootste pandemie die er is. Jaarlijks sterven er wereldwijd zeker 3 miljoenen mensen aan de gevolgen van overgewicht. Je hebt misschien al wel eens je overgewicht bestreden met aanpassingen in je voeding. En is het je gelukt om wat kilo’s kwijt te raken. Maar helaas... de kilo’s zitten er weer aan of nog erger je bent nog zwaarder geworden dan voorheen. Een dieet is geen lange oplossing. Je leven langzaamaan veranderen wel! Bel me, zodat ik je er bij kan helpen.

Overgewicht kent vele oorzaken en je kunt er ook niet altijd zelf wat aan doen. Echter het overgrote gedeelte van de Nederlanders kan wel degelijk invloed uitoefenen op zijn lichaamsgewicht. En dit geldt waarschijnlijk ook voor jou, want mogelijke oorzaken van overgewicht zijn:

  • Een verkeerd voedingspatroon
  • Te weinig- en verkeerd bewegen
  • Slaap problemen
  • Hormonale klachten
  • Een verkeerde leefstijl
  • Chronische stress door je werk en je thuissituatie

Wil je nu eindelijk eens echt blijvende verandering in je lichaamsgewicht?

Pak dan die handschoen op en maak een afspraak. Ik geef je advies en begeleidt je aan de hand van een programma wat gebaseerd is op inzichten in gezonde voeding, verantwoord bewegen, stress reductie, slaap hygiëne en supplementen.

Je valt effectiever af en ik garandeer je dat dit blijvend is, maar je zult het wel zelf moeten doen!

06 - 535 383 51