Mijn diensten als OERsterk Coach

Omdat overgewicht en obesitas sluipmoordenaars zijn en de voorlopers zijn van bijna alle welvaartziektes is het van belang dit aan te pakken. Met mijn passie voor kennis en coaching op dit gebied wil ik jou graag op de goede weg helpen en samen met jou werken aan een gezond gewicht, minder buikomvang en kwaliteit van leven.

 

Meten is weten! Hoe sta jij ervoor met je gezondheid? Zoals je zult begrijpen is het belangrijk om je resultaten terug te zien in meetwaardes. Om dit consequent uit te voeren en ook te blijven uitvoeren is het belangrijk eerst te weten wat hiervoor de mogelijkheden zijn. Hieronder staan drie methodes die ik gebruik bij de Health Check van mensen met overgewicht en mogelijk teveel buikvet. Bekijk eerst even de korte video over de manier waarop ik je lichaam kan meten.

Veel mensen zijn zich niet bewust van eventuele vitamine of mineralen tekorten. Het lichaam kan namelijk op de korte termijn goed compenseren, maar geeft helaas pas op de lange termijn signalen. Het beste kun je het beter niet zover laten komen. Hieronder staat een checklist waarmee je snel kunt zien of je subtiele signalen van mogelijke tekorten van vitamines en of mineralen hebt.

Heb je overgewicht en bent snel vermoeid. Aan de hand van zes sessies van een uur en een werkboek ga ik je actief helpen om meer inzicht te krijgen in de belangrijkste processen in het lichaam en de ernstige gevolgen van overgewicht.

 

Tarieven

Health Check

€ 29,95

12 weken coaching (6 consulten van 1 uur + handleiding)

€ 395

24 weken coaching  (12 consulten van 1 uur + handleiding)

€ 725

Zinzino Balance Test

€ 95

Los consult van 1 uur

€ 75

100% van mijn commitment gratis

 

Dit traject wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, maar ik beloof je een succesvolle aanpak!