Waarschijnlijk ga je ieder jaar met je auto naar de garage voor een APK keuring. Je vindt het per slot van rekening belangrijk dat de auto in orde blijft en dat deze zo lang mogelijk prima mee gaat. Is het dan niet vreemd dat we niet zo zuinig zijn op ons eigen lijf? Waarom onderga je zelf niet eens een APK keuring? Zou jezelf niet eens willen weten wat nu werkelijk het beste is voor je lichaam en geest.

Stel niet uit, begin nu met gezonder leven!

Gelukkig zie ik wel steeds meer mensen met de vraag "hoe kan ik mijn leefstijl bijsturen om een zolang mogelijk goed kwalitatief leven te hebben?". De reden achter die vraag is dat zij nog zo lang mogelijk de dingen kunnen doen die zij willen doen. Natuurlijk hebben we niet de 100% garantie, maar we weten nu wel uit wetenschappelijk onderzoek dat we er zelf heel veel aan kunnen doen. Veel van de huidige welvaartsziekten ontstaan toch echt uit onze eigen manier van leven! En waarom zou je wachten tot je lichaam je confronteert met kanker, hartklachten, suikerziekte of hoge bloeddruk. Dat wil je toch niet? Dus stel niet uit, maar kom vandaag nog in actie. Bel me voor GRATIS ADVIES.

Voorkom PHPD

Meestal als de jaren gaan meetellen dan beginnen de eerste chronische pijntjes met milde vage klachten. Blessures duren langer om te genezen en de vakantiekilo's blijven ook makkelijker 'plakken'. Diep van binnen zoek je dan naar een oplossing voor je klachten of onvrede. Je wil weten wat bij je lichaam past en dat ook toepassen, maar weet niet hoe. Ineens besef je dat je te laat bent. Ineens val je in de categorie met mensen die PHPD (Pijntje Hier, Pijntje Daar) hebben.

Laten we dit samen voorkomen door te werken aan de oorzaak van de pijntjes. Als je eenmaal snapt hoe je lichaam werkt, kun je met de adviezen en coaching van mij de juiste keuzes maken. De basis ligt in het feit dat je doet wat jou drijft en wat je echt gelukkig maakt. Het gevolg is meer energie en levensplezier. Je wilt toch ook graag investeren in een gezonde toekomst? Voorkomen is beter dan genezen, maar preventief aan je gezondheid werken vraagt toewijding en een actieve houding! Het komt niet aanwaaien. Je moet zelf aan de slag.

Weet wat je eet

Voeding, beweging, bioritme en stress reductie zijn hierin belangrijke pijlers. Ze zeggen wel eens; “je bent wat je eet”. Maar het is eigenlijk; “je bent wat je opneemt”.

Dus start nog vandaag en bel me op of vul je gegevens in. Ook jij wilt toch optimaal leven!!