Afgelopen tientallen jaren nemen welvaartsziektes duidelijk de overhand door verandering van onze omgeving en leefstijl. Supermarkten puilen uit met (ongezonde) producten. Door de huidige welvaart hebben we steeds meer kennis, maar we worden ook steeds dikker en zieker. Comfort is fantastisch, maar we worden ziek van onze welvaart. Deze welvaartsziekten leiden tot een verminderde weerstand en een enorme vermindering van de kwaliteit van leven.

Modern eten maakt ons dikker én zwakker!

Ons eten is een van de belangrijkste redenen dat we steeds minder weerstand hebben tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. De infectie ziekten zijn bezig aan een comeback! Vooral door ons eetpatroon en dat begint vaak in de supermarkt. Een wijntje en vers stokbroodje voor de zaterdagavond of lekker chipje en nootje voor de zaterdagavond. Laat mij je leren en inzien wat je eigenlijk écht eet. Hier kun je lezen wat mijn drijfveer is.

Altijd moe

We hebben allemaal wel eens gehoord van:

  • De ziekte van Lyme
  • De ziekte van Pfeiffer
  • Q-koorts
  • Het RS-virus
  • Long Covid

De gewone geneeskunde kan hier tegenwoordig ontzettend veel goed werk verrichten als het gaat om acute zaken. Echter blijven veel mensen zitten met langdurige restklachten. Het komt voor dat deze blijvende klachten veroorzaakt worden door oorzaken die in het begin van een infectie zijn ontstaan, maar die door het lichaam niet voldoende zijn opgeruimd. Of dat het lichaam niet voldoende energie bezit om het proces om te keren.

Meer energie binnen een paar minuten!

Vermoeidheid ontstaat vaak door een tekort aan vitaminen, mineralen, gezonde vetzuren en goede eiwitten. Ook haperende orgaan functies kunnen van invloed zijn. Samen gaan we op zoek naar de mogelijk oorzaak van de blijvende klachten zoals vermoeidheid, ochtendstijfheid en hoofdpijn. Bel me direct voor een GRATIS AFSPRAAK.

Als je die eerste stap hebt gezet dan zul je merken dat je meteen meer energie hebt. Ons lichaam en brein zijn namelijk niet alleen gevoelig voor negatieve prikkels, maar ook zeker voor positieve prikkels. Dus geef jezelf een goed gevoel en meer energie... bel me!