Peter is de naam! Lifestyle coach in Breda en omgeving. Fijn dat je me hebt gevonden, want als je op zoekende bent naar een gezonder leven dan help ik je graag! Lees verder of bel me direct op 06 - 535 383 51

Waarom wachten op klachten?

Waarom zou je wachten op klachten, terwijl je ze ook kunt voorkomen en vitaal door het leven kunt. Geeft je lichaam misschien klachten door je leefpatroon? Is er iets uit balans in het eetpatroon, beweegpatroon, ontspanpatroon, slaappatroon of denkpatroon? Ik help je graag om je te leren zien waar het mis gaat en hoe we dit samen kunnen herstellen.

Leer van mijn fouten!

Jaren geleden werd ik ernstig ziek. Mede als gevolg van een verkeerde leefstijl. Het was een hele donkere periode, maar ook een tijd om na te denken. Ik moest wat doen aan mijn manier van leven. Als fysiotherapeut volgde ik een opleiding tot Master Oersterk coach.

Ik paste mijn leefstijl aan en dat heeft me veel gebracht. Ik geniet nu van elke dag, maar ik laat er zeker niet alles voor. Ik sta vol in mijn energie. Ik leef mijn leven met volle teugen. Ik wil nog lang kunnen genieten van de mensen om mee heen. Je hebt per slot van rekening maar één leven.

Vanuit mijn eigen levenslessen heb ik een programma ontwikkeld waarmee ik je wil helpen naar een gezondere leefstijl. Met een duidelijke relatie tussen voeding, beweging, slaap en mindset.

Dit zijn mijn doelen voor jou

  • Je leren begrijpen hoe de huidige maatschappij je gezondheid beïnvloed.
  • Je leren welke belangrijke voedingsstoffen effect hebben op je gezondheid.
  • Je leren begrijpen wat de invloed van beweging en ontspanning op het lichaam is.

De weg naar een gezonder leven

Je hoeft (nog) niet ziek te zijn om beter te worden. Gezonder gaan leven voordat het ineens te laat is, is beter dan genezen. Wanneer je al wel klachten hebt dan wil ik je daar direct bij helpen. Dat doe ik op dze manier:

  • Hoe zet je voeding in als medicijn?
  • Hoe zet je beweging in als medicijn?
  • Hoe zet je ontspanning in als medicijn?
  • Hoe versterk en herstel je de darmgezondheid?
  • Hoe zet je je mind in als medicijn?
  • Hoe zet je supplementen in om je gezondheid te ondersteunen?

Ik ben er van overtuigd dat iedereen op een gezonde manier blijvend kan afvallen en zich vitaler kan voelen met gezond lekker eten, met een goede manier van bewegen (intensief sporten is niet altijd nodig) en de juiste positieve kijk op het leven. En met behoud van plezier!

Mail me via peter@bodymind-regie.nl voor vrijblijvend advies of meld je aan voor een gezondheidsmeting.

 peter gerrits lifestyling coach breda

In het kort